Sushiel, Shaya en Ishaan Gajadien uit Suriname zijn vandaag jarig – 3 dubbel feest (foto’s)

verjaardag Suriname

15 april, een bijzondere dag voor de familie Gajadien in Suriname. Op deze dag zijn 3 broers kinderen jarig. Opa en oma zijn vandaag extra trots op hun kleinkinderen

[quads id=1]

SUSHIEL SHAYA ISHAAN

Ze worden van harte gefeliciteerd namens adji & adja (de grootouders) Gisla en Beta gajadien en tevens namens alle nichtjes en neefjes..

DARSHNIE SHAYA SONALI GAJADIEN

Ze wordt op 15 april 8 jaar..felicitaties komen van ouders Sharina en Soeradj Gajadien,  broer Karan, adjie en adja (grootouders vaders kant) Giesla en Beta Gajadien, nani en nana (grootouders moeders kant) Eline en Anand Karansingh. Door 4 dada’s en 4 barkimai’s (oom en tante)1 kaka en 1 kaki (oom en tante) Verder wordt ze ook door al der nichtjes en neefjes  gefeliciteerd..

[quads id=1]

sushiel gajadien

Hij wordt op 15 april 14 jaar. De felicitaties komen van ouders Soenita en Soerin Gajadien. En zusje Sureina. Ook namens adji en adja (groot ouders) Giesla en Beta Gajadien…namens 4 dada en 4 barkimai, 2 kaka en 2 kaki( oom en tante) en alle nichtjes en neefjes. Ook namens familie Bhoelai

ISHAAN SHAYANT GAJADIEN

Op 15 april 3 jaar geworden. De felicitaties komen van ouders Shalinie en Rabin Gajadien, broer Ishaan en zus Maya. Ook namens adji en adja Giesla en Beta Gajadien nana hr gadjdjoe..2 mama en mamie (oom en tante) en 2 neef. Ook namens 3 dada en 3 barki maai, 2 kaka en 2 kaki en alle nichten en neefjes.

Een fijne dag vandaag namens de FamilieNieuws crew. Helpen jullie ons mee met de felicitaties? Die kun je plaatsen onder dit bericht.
Bekijk hieronder de foto’s van de happy kids

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland