Rijdende politie auto vliegt in brand in de binnenstad van Paramaribo Suriname (video’s)

FamilieNieuws Suriname
Wat een vreemd gezicht vandaag in de stad. Een agent uit Suriname kreeg de schrik van zijn leven toen zijn wagen ineens in brand vloog.

[quads id=1]

Hij reed midden in de stad toen de wagen vlam vatte. De wagen brandde totaal uit. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de video’s. Gelukkig zijn er nieuwe wagens.
Politie Suriname

Een politievoertuig is maandagmiddag in brand gevlogen. De agent, die in de wagen zat, kwam met de schrik vrij. Het is nog niet bekend wat de oorzaak van de brand is.

[quads id=1]

De agent reed over de Wagenwegstraat te Paramaribo in Suriname en was bijna op de kruising met de Klipstenenstraat toen de ‘pro’ in brand vloog.

brand Suriname
Fito van Irvin Ngariman uit DWT

De brandweer was er relatief snel bij. Door de bluswerkzaamheden was het verkeer geruime tijd gestremd.

[quads id=1]

Video’s

Het ministerie van Justitie en Politie heeft amper een week geleden voertuigen in ontvangst genomen bij Rudisa Motors Suriname. Met die schenking wordt gehoopt dat de politie zichtbaarder wordt.

Bekijk hier een paar video’s er van:

[quads id=1]

Later meer
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland