Politie Suriname houdt mensen aan tijdens extra controles in Paramaribo

politie Suriname
De politie Suriname is druk bezig met het handhaven van veiligheid. Afgelopen weekend voerden ze extra controles in Paramaribo. Meerdere mensen zijn aangehouden.

[quads id=1]

Ook zijn er voertuigen en wapens in beslag genomen. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Good job KPS. Veiligheid boven alles toch? Waar hebben ze nog meer extra controles nodig?
Politie Suriname

Verhoogde controle door politie Regio Paramaribo in Suriname. De politie van Regio Paramaribo heeft op zaterdagavond 13 april, binnen het kader van handhaving van de openbare orde, veiligheidscontroles gehouden in de verschillende ressorten binnen hun werk gebied.

In het ressort Latour zijn 3 mannen aangehouden ter zake overtreding van de Wet Verdovende Middelen. Zij hadden drugs in hun bezit.

[quads id=1]

Ringweg

Voor voorgeleiding en verder onderzoek zijn zij, samen met de drugs, overgedragen aan de politie Suriname van het bureau Latour.

Aan de Ringweg zijn 5 bromfietsen in beslag genomen omdat de bestuurders geen bescheiden van deze motorrijtuigen konden overleggen. Verder waren deze bromfietsen noch verzekerd noch gekeurd. In de avonduren gebruiken jeugdigen de Ringweg om illegale race wedstrijden te houden wat zeer gevaarlijk is.

[quads id=1]

Nagegaan zal worden of de in beslag genomen bromfietsen van enig misdrijf afkomstig zijn. Als dat het geval is zullen de bestuurders moeten instaan voor de strafrechtelijke gevolgen.

Drugs controles

wee autobestuurders zijn ook betrapt op het rijden onder invloed van alcohol. Zij konden daarbij ook geen bescheiden van hun voertuigen overleggen.

[quads id=1]

De auto’s zijn hangende het onderzoek in beslag genomen. Ook voor wat deze autobestuurders betreft zal onderzocht worden van wie de auto’s zijn en of er geen misdrijf in het spel is.

Wapens aangetroffen

Verder heeft de politie heel wat steek-, slag- en kapwapens bij verschillende personen aangetroffen en in beslag genomen.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland