Jetty Mathurin en prachtige dochters komen met eigen serie die ook in Suriname te bekijken is (video’s)

Mathurin Suriname Nederland
De Nederlandse cabaratier en presentatrice uit Suriname, Jetty Mathurin en haar dochters Glynis en Nicole Terborg komen met een eigen serie Kinship. Het is een webserie. Dat betekent dat het ook vanuit Suriname te bekijken is.

[quads id=1]

Jetty uit Suriname

De lancering vindt 12 mei plaats tijdens de Moederdag voorstelling MA! in Stadsschouwburg Utrecht in Nederland.

Kinship is een webserie over het leven van twee generaties vrouwen. Een moeder en twee dochters die (bijna) alles delen. “We willen vrouwen van verschillende generaties en met verschillende achtergronden verbinden en empoweren door onszelf bloot te geven en laten zien dat we als mensen meer hetzelfde zijn dan dat we verschillen.” vertelt Glynis.

[quads id=1]

Meerdere thema’s

Universele thema’s als kinderen krijgen, financiële stress en relaties komen aan bod. Hoewel de leader best glamour heeft is de serie niet gepolijst, maar rauw en authentiek. Voegt ze toe.

Jetty Mathurin: “Ik krijg zo vaak te horen van mensen dat ze mijn leven, het leven van mijn dochters en onze onderlinge relatie graag op beeld zouden willen zien. En dat het boeiende, mooie en grappige beelden op zou leveren. Volgens Nicole dealen vrouwen in alle wereld delen met dezelfde issues. Door hun leven te delen empoweren ze anderen.

Grappige beelden

Glynis Terborg: “We hebben uit eindelijk allemaal minder verschillen dan overeenkomsten. Met dat gegeven en het gevoel van herkenning, kunnen we de vrouwen die nou eens kijken inspireren, raken, verbinden en vooral sterken. Dat is in ieder geval de bedoeling.

[quads id=1]

10 afleveringen

De serie zijn vanaf de lancering online onder meer via een speciaal gemaakt Kinship Facebook pagina en op YouTube te volgen zijn. Momenteel hebben wij minimaal 10 afleveringen klaar en bij succes, dus indien de aanhang groeit, gaan we door!

Kijk hier de video’s:

[quads id=1]

p.s Wil je 12 mei ook naar Utrecht. Klik dan hier voor meer informatie daarover. GEEF HET DOOR AAN ANDERE MOEDERS EN DOCHTERS.

Geschreven door Steven Seedo
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland