Ik krijg alles van mijn schatje maar ik hou niet van hem – Anoniem Suriname

Suriname Schatje Nederlnd

Hallo FamilieNieuws. Ik ben Chantal uit Suriname en ik ga nu ongeveer 3 jaar met Rodney. Ik ben 26 jaar en Rodney is een oudere man van 54. Hij heeft kinderen en een gezin in Nederland. Maar ze zijn niet meer samen.

Ik weet dat hij niet meer met zijn ex is want hij woont nu hier in Suriname. Hij heeft een huis en ik heb de sleutel van zijn huis. Rodney is gek op mij hij houdt alleen van mij. Hij kijkt helemaal niet naar andere vrouwen. Soms zou ik willen van wel dan kon ik hem makkelijker laten.

Suriname Schatje Nederlnd
Voorbeeldfoto van vbhair

Ik heb geen last van zijn familie in Nederland. Hij verzorgt ze op tijd maar daar blijft het bij. Rodney is alleen maar met mij bezig. Natuurlijk is het leuk om een man te hebben die zo gek op je is maar no, ik word gewoon gek van deze man.

Hij wil dat ik bij hem ga wonen. Maar ik ga niet kunnen. 1 maal 24 uur wil die man me aanraken. De hele dag door als ik bij hem ben. Laat staan als ik daar ga wonen. Je denkt die oude mannen kunnen het niet lang volhouden. wel ik fuga en frustreer van hem.

Je weet toch, soms laat je een man omdat hij niet van je houdt en lief voor je is. Maar ik ga deze opa laten omdat hij te lief is juist. Ik kan niet ertegen. De hele dag belt hij me, wil hij appen en speelt hij jaloers. Hij werkt gewoon hoor. Maar toch heeft hij zoveel tijd voor me. Hij is een hosselman.

Hosselman in Suriname

Ik kan niet eens rustig op stap met iemand. Dan is hij ook gelijk daar. Hij wil niet naar Nederland om me achter te laten. Hij kan geen drie dagen zonder mij. Hij wil me meenemen om zijn kinderen te gaan zien maar ik ga niet met hem weg. Ik wil gewoon niet.

Ik wil hem laten maar toch ben ik bang om hem te laten. Ik ben pas 26 jaar. Ik ben pas klaar met school. Ik werk nog niet. Maar dat komt omdat ik niet hoef te werken. Ik heb mijn diploma hoor. Maar het hoeft gewoon niet.

Bang om los te laten

Rodney is bezig een huis te bouwen. Als hij klaar is gaat hij deze waarin hij woont overschrijven op mijn naam. Hij doet alles. Verzorgt me, geeft mij geld en verwent zelfs mijn vriendinnen. Iedereen houdt van hem. Iedereen mag mee als we uitgaan en hij doet alles. Voor iedereen. Mijn familie ook. mijn broers vreten ook van hem. Ik word ook boos want hij verwend iedereen. Iedereen gebruikt hem. Ik ook een beetje denk ik.

En dat vind ik dan ook niet leuk. Het lijk alsof hij zo slap is. Wanneer ik hem schreeuw wordt hij helemaal niet boos. Ik heb soms geen respect voor hem. Ik geef het toe. Ik baal ook ervan maar wat kan ik ertegen doen? Hij moet ook een beetje flink zijn. Hij laat zoveel toe. Zoveel houdt hij van mij. Ik ben niet zo gemeen hoor. Soms wil ik het wel zijn. Maar ik voel medelijden voor hem. Hij is zo lief. Dan voel ik me schuldig. Waarom hou ik niet van hem? Hij is gewoon goodlooking. Lijkt niet op een opa. Ik noem hem wel mijn opa. Maar hij is wel relaxt.

Mijn opa

vriendinnen van me zeggen dat ik hem niet moet laten, en desnoods gewoon moet uitlopen en zijn geld blijven eten. maar zo ben ik ook weer niet. Toch ben ik van Rodney gaan houden. Maar als een vriend. Ik moet verder met mijn leven. Ik ben 26. Straks ga ik werken. Misschien wil ik ook binnenkort een kind. Ik ben jong. Rodney is oud. Als ik eerlijk ben wil ik ook niet met zo een oude man een kind opvoeden. Ik schaam me ook een beetje.

Maar ik wil dit leven ook niet missen. Ik ben geen golddigger. Ik gebruik hem niet echt. Evengoed kunnen we zeggen dat hij mij gebruikt. Hij slaapt de hele dag met me, en pronkt met me. Overal wil hij met me gaan en wil hij met me pronken. Soms lijkt het alsof hij me betaalt om met hem te zijn. Hij betaalt me en ik geef hem intimiteit. Ik geef hem iemand om van te houden.

Ik zou toch trots moeten zijn maar ik ben het niet. Ik hou niet van hem op die manier. Is al een jaar zo hoor. In het begin was het wel leuk. Ik was happy. Ik als jonge meid. Ik studeerde nog. Ga met de auto naar les. Het was stoer. Touren met mijn vriendinnen en alles wordt betaald. Welke jonge meid wil dat niet? Maar ik kan jullie zeggen. Dit is niet het leven.

Maar nu, denk ik anders. Ik weet ook niet wat ik moet beginnen. Ik wil wel graag wat advies vragen van vrouwen. De vrouwen om me heen zeggen dat ik hem niet moet laten. Ik ga niet makkelijk weer een man vinden die zo gul is. Die zoveel van me gaat houden. En die alleen naar mij kijkt. Hij kijkt echt alleen naar mij.

Een andere vriendin van me heeft me zelfs gezegd dat ze hem gaat nemen als ik hem laat. (hij wil niets van der). Ik weet niet maar nu ben ik gewoon niet gelukkig. Hij heeft een huis maar toch slaap ik liever bij mijn moeder. Soms ben ik wel daar maar juist alleen als hij weg is. Is niet goed toch? Er is geen liefde van mijn kant.

Geen liefde

Ik wil de dames vragen wat ik moet doen. Moet ik opzoek gaan naar echte liefde. Ik heb nooit echte liefde gekend hoor. Misschien bestaat het wel niet.  Misschien is het leven nu eenmaal zo en moet ik genoegen nemen met een goede man zonder liefde. Zeg me niet om uit te lopen want dat is iets wat niet in mij zit. En dat wil ik Rodney niet aandoen.

Maar ik zeg jullie wel eerlijk. Ik verlang naar de liefde. Liefde van mij naar een man toe. Ik wil opbouwen met iemand. Maar eerlijk is eerlijk ik wil geen arm leven leiden. Al ga ik straks werken. De dingen die ik nu doe ga ik niet meer kunnen doen als Rodney niet in mijn leven is. Al vind ik iemand van mijn leeftijd met geld. Hij gaat me nooit trouw zijn.

Misschien ga ik gewoon vrienden moeten blijven met Rodney. Wat zeggen jullie ervan? Het klinkt zo bitcherig maar ik meen het wel met Rodney alleen die gevoelen zijn helemaal weg. Ik ben geen gemene vrouw, echt niet. Ik kijk ook niet uit naar iemand nu. Het liefst wil ik dat ik weer verliefd op hem kon zijn maar hoe moet ik dat doen?  Aub kan ik serieuze reacties krijgen van jullie? Nemen jullie geen kiek op me. Ik meen dit. Ik zeg dit niet om te klagen of ontevreden te zijn. Ik wil Rodney ook het beste gunnen. Hij verdient eigenlijk iemand die ook echt van hem houdt. Chantal

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd. Let op: Soms worden de verhalen door ons herschreven om het lezen voor onze bezoekers makkelijker te maken. tags van onze verhalen: vakantie Suriname Paramaribo liefde anoniem Nederland vliegtuig