Breaking: Wordt Dodson vervangen door Akiemboto op NH Suriname?

minister Suriname
Breaking: Dodson wordt vervangen door Akiemboto op NH Suriname. Sergio Akiemboto gaat Minister Dodson vervangen. Dit meldt de website Starnieuws
[quads id=1]
Volgens het bericht gaat Dodson per 1 juni het stokje overgeven aan Sergio Akiemboto. Bekijk het bericht voor meer informatie. Is dit een goede beslissing?

Minister Regilio Dodson van Natuurlijke Hulpbronnen (NH) wordt per 1 juni vervangen. In zijn plaats komt Sergio Akiemboto, algemeen directeur van staatsmijnbouwbedrijf NV Grassalco. Akiemboto is onlangs ook gekozen in het bestuur van de Nationale Democratische Partij (NDP). Hij is ondervoorzitter.

[quads id=1]

Starnieuws heeft minister Dodson geconfronteerd met de informatie over zijn op handen zijnde vervanging. Hij wil niet ingaan op deze kwestie. “Het is de president die het prerogatief heeft om ministers te benoemen en te ontslaan,” antwoordt hij diplomatisch.

[quads id=1]

Geroezemoes over vervanging van ministers is al enige tijd gaande. Er worden nog namen genoemd van drie ministers die zullen worden vervangen. Dit zal vermoedelijk gebeuren nadat de begrotingsbehandeling achter de rug is.

Minister Lekhram Soerdjan van Landbouw, Veeteelt en Visserij heeft zijn portefeuille ingediend bij president Bouterse. Hij heeft te horen gekregen dat hij zijn ontslagbrief nog moet aanhouden.

Update uit DWT: DODSON VERRAST OVER ONTSLAGVERHAAL
Regilio Dodson, minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), is er niet van op de hoogte dat hij wordt vervangen. Hij zegt evenwel, dat mocht dat worden besloten zulks komt op eigen verzoek. Aan de president heeft hij recentelijk een aantal zaken voorgehouden waar hij het niet mee eens is. De minister heeft aan president Desi Bouterse gezegd, dat mochten die zaken worden doorgedrukt, hij dan vervangen wenst worden. Lees hier het volledige bericht

Bron: Starnieuws

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland