Man overleden na grote brand in woning Rotterdam – Hij sprong naar beneden (video’s)

brand Nederland Rotterdam
Gisteren was er een enorme brand in Rotterdam in Nederland. Het was een zee van vuur. Een man die vastzat op 1 van de verdiepingen kon geen kant op. Hij is toen naar beneden gesprongen

[quads id=1]

Helaas is hij overleden. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de vele video’s. De hoeveelheid vuur is haast niet te bevatten. Wat moest de man anders doen? Je kunt niets beginnen in zo een dodelijke hitte.
Rotterdam Nederland

[quads id=1]

Grote brand Rotterdam-Zuid: De man die gisteren middag uit het raam sprong van een brandende woning in Rotterdam-Zuid in Nederland  is overleden aan zijn verwondingen. Dat meldt de politie vanavond.

Brandwonden

Het 27-jarige slachtoffer liep voorafgaand aan zijn val al zware brandwonden op. Hij is behandeld door personeel van de traumahelikopter en met spoed naar het Erasmus MC vervoerd. Daar overleed hij vanavond aan zijn verwondingen, melden de gezamenlijke Rotterdamse hulpdiensten vanavond op Twitter.

Brand Rotterdam Nederland
Foto van alarmeringen.nl
Veel rook binnengekregen

Een ander slachtoffer, een voorbijganger die de bewoner uit het pand wilde reden, heeft rook binnen gekregen. Hij is ter plaatse behandeld.

[quads id=1]

Volgens de brandweer is de brand begonnen op de eerste etage boven herenkapsalon Costa aan de Hilledijk in Rotterdam. Alle drie de etages boven de kapsalon zijn volledig uitgebrand. De brand verspreidde zich snel over de verdiepingen, vermoedelijk vanwege brandbare polystyreenplaten in de woning.

Volledig uitgebrand

Aanpalende panden hebben rook- en waterschade opgelopen. Inmiddels zijn de buurpanden weer vrijgegeven. De politie van Rotterdam

is een onderzoek gestart naar de oorzaak.

[quads id=1]

Grote vlammen

Op beelden via sociale media is te zien hoe vlammen en dikke, zwarte rookpluimen uit de woning kwamen, op straat kijken tientallen mensen, onder wie de bewoners van de ontruimde woningen aan weerszijden van het pand, toe.

Video’s

Bekijk hieronder de video’s:

[quads id=1]

Bron: Algemeen dagblad Nederland
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland