Dood mishandelde Griffith begraven in Suriname – Nog een cipier aan gehouden (foto’s en video’s)

overleden Suriname
Er circuleren gruwelijke foto’s op social media. Foto’s en video’s van de mishandelde gevangene Griffith uit Suriname. De sporen van geweld zijn heel goed zichtbaar.
[quads id=1]
Het is goed om te zien dat de politie/familie het hier niet bij laat. Suriname maakt er werk van. Er is namelijk nog een cipier aangehouden. De uitvaart van Griffith is inmiddels geweest. Bekijk het bericht voor meer informatie en kijk naar de foto’s en video’s van de uitvaart etc. De beelden kunnen emotioneel overkomen. De wensen de nabestaanden veel sterkte toe. Het recht moet zegevieren!

[quads id=1]

Gevangene Suriname

Nog een cipier aangehouden in zaak Griffith. De politie heeft nog een penitentiaire ambtenaar (pa) aangehouden in het onderzoek naar de dood van de gedetineerde Giovanni Dion Griffith in de strafinrichting Hazard in Nickerie. In totaal zijn er nu achttien personen in verzekering gesteld.

[quads id=1]

Dood binnengebracht

Griffith was op 24 maart weggelopen, maar werd dezelfde dag door pa’s aangehouden. De man ging levend zijn cel in, maar werd later die dag dood binnengebracht bij de afdeling Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum in Nieuw-Nickerie.

[quads id=1]

Sporen van geweld

Op zijn lichaam werden sporen van geweld aangetroffen. Op 25 maart zijn vijf pa’s aangehouden op verdenking van onder meer zware mishandeling met de dood tot gevolg. Daarna volgden er een reeks arrestaties. Griffith is zaterdag begraven. bekijk hier de video daar van

Video’s

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie omtrent het overlijden van Griffith:

[quads id=1]

Meneer Mones in gesprek met de moeder:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland