Bloederige ruzie tussen Jermain en man in vrouwenkleding – Politie Suriname sluit beiden op

Suriname man vrouw
Maar liefst 4 mannen zijn betrokken bij deze steek en kap partij in Suriname. Waarom? Omdat een man in vrouwenkleding zich aangesproken voelde nadat iemand ‘homo’ riep.

[quads id=1]

Lees het uitgebreide bericht van de politie. 2 mannen zijn zwaar mishandeld. Was het nou echt nodig?
Politie Suriname

Jermain en Cerginio opgesloten na wederzijdse mishandeling. De 30-jarige Jermain J. kreeg op donderdag 4 april ruzie met zijn oom op een woonadres in het ressort Flora te Paramaribo in Suriname. Hij liep de woning uit en ging de straat op. Toen hij op straat was deed hij de uitlating dat zijn oom een homo is en dat hij hem zou mishandelen.

[quads id=1]

Ruzie met oom in Suriname

Op dat zelfde moment liep de 24-jarige travo (man in vrouwenkleding) Cerginio alias “Poei” voorbij die dacht dat Jermain het tegen hem had. Dat was aanleiding voor Cerginio om Jermain om rekenschap te vragen.

Jermain, die al verhit was, haalde twee scherpe voorwerpen vanuit zijn tas tevoorschijn en ging Cerginio daarmee te lijf. Hij bracht Cerginio onder andere kapverwondingen toe aan diens hoofd.

[quads id=1]

Hij werd mishandeld

Een taxichauffeur uit Suriname, die toevallig voorbij reed, wilde erger voorkomen voor Cerginio en besloot Jermain met een steen te bekogelen. De steen raakte Jermain zodanig dat die van de pijn op de grond viel. Dat maakte dat Cerginio de kans kreeg om een van de scherpe voorwerpen van Jermain te ontfutselen waarmee hij hem toen begon te kappen.

Steen tegen zijn hoofd

De politie Suriname van het bureau Flora, die inmiddels ter plaatse gearriveerd was, haalde de mannen uit elkaar en hield hun aan voor wederzijdse mishandeling. Jermain werd per ambulance en Cerginio met de pro wagen overgebracht naar de Spoed Eisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis in Suriname om medisch behandeld te worden. Cerginio zag kans weg te gaan.

[quads id=1]

1 van ze is gevlucht

Na medische behandeling is Jermain ter voorgeleiding overgebracht naar het politiebureau en is hij in verzekering gesteld voor zware mishandeling van Cerginio. Cerginio, die ook verdacht wordt van zware mishandeling contra Jermain, is op maandag 8 april aangehouden in de Floris Zwakkestraat. Na afstemming met het Openbaar Ministerie is ook hij in verzekering gesteld.

Voorbeeldfoto van Naukri Nama
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland