Onze moeder 49-jarige Sita Sewnarain – Angnoe uit Suriname is overleden (foto’s en video’s)

overleden Suriname
De liefde van een moeder is altijd bij haar kinderen. Een moeder verliezen is een van de diepste zorgen die een hart kan hebben. Maar haar goedheid, haar zorgzaamheid en haar wijsheid leven voort – als een erfenis van liefde die altijd bij je zal zijn. Moge die liefde je nu omringen en je vrede brengen.

[quads id=1]

Moge uw ziel in vrede rusten, Sita Maiya

~ Rudra ~

Een jong leven, te kort op aarde
Overleden in de leeftijd van 49 jaar

Sharida Sewnarain – Angnoe
Meer bekend als Sita uit Suriname

Bekijk hier de video’s. Bekijk de foto’s voor meer informatie omtrent de uitvaart in Suriname op zondag 14 april 2019:

[quads id=1]

[quads id=1]

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland