Vrouw steekt man dood in Suriname – Update en video’s

vrouw Suriname
Iets langer dan een week geleden overleed Manto Salarbuks uit Suriname. Volgens de eerste berichten was hij doodgestoken door een vrouw.

[quads id=1]

De vrouw, genaamd Anita Panchu, werd enkele uren later opgepakt door de politie. Maar inmiddels is ze alweer op vrije voeten. De familie Salarbuks is vreselijk boos. Ishara Aktueel is met hun in gesprek gegaan, tevens praten ze met moordverdachte Anita. Zij vertelt haar deel van het verhaal. Bekijk het bericht om de emotionele video’s te bekijken? Snappen jullie de boosheid van de familie? Of is het terecht dat Anita is vrijgelaten?

[quads id=1]

Doodgestoken in Suriname

Hierbij via Ishara Nickerie Suriname 22.1 een interview met familie Salarbuks. De verdachte 46-jarige ANITA SHERBEG PANCHU uit Suriname is 8 dagen na de steekpartij met dodelijk afloop, in vrijheid gesteld. De steekpartij is te zien op de video beelden. De rouwzitting was nog niet eens afgesloten. De emoties zijn voelbaar. En de tranen vloeien over hun gezichten. Ze moeten hun dierbare broer en zoon nu missen

vrouw Suriname

Video’s

Bekijk hier de video’s van Ishara aktueel in gesprek met de nabestaanden:

[quads id=1]

Moordverdachte Anita

Ook is Ishara Aktueel Suriname in gesprek geweest met moordverdachte Anita Panchoe. Zij heeft op 28 maart de 42 jarige Manto Mohammed Salarbuks om het leven gebracht en na 8 ( acht) dagen op 7 april in vrijheid gesteld. Voor de Fam Salarbuks, is het rouwproces nog niet afgesloten.
Zij wensen dat de PG deze zaak wederom tot de bodem onderzoekt.

Bekijk hier de video van Ishara TV in gesprek met moordverdachte Anita:

[quads id=1]

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/03/31/vrouw-steekt-man-dood-in-suriname/

Bron: Actionnieuws Suriname
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland