Onze 28-jarige zoon Amiet Maikoe (Pietje) is overleden in Suriname

Moeder en vader, Asha en Monodj Maikoe maken hierbij bekend dat hun zoon Amiet Maikoe is overleden in Suriname. Hij was ook bekend als Pietje. Hij was pas 28 jaar. Bekijk het bericht voor meer informatie. Sterkte mama en papa. RIP jongeman

[quads id=1]

Amiet Arun Maikoe
Ook bekend als Pietje

In de leeftijd van 28 jaar.

Bekijk onderstaande foto voor meer informatie

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland