Man in Suriname valt in het water en verdwijnt in de diepte

verdrinken Suriname
De politie kreeg een melding omtrent een man die in het water is gevallen in Suriname. Hij zat op de rand van een boot toen hij vermoedelijk door een golf het water in viel
[quads id=1]
Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. En ook voor de identiteitsgegevens van de man. Hopelijk komt hij nog levend boven water.
Man in Suriname

[quads id=1]

Visser in de diepte van de Suriname rivier verdwenen. De 38-jarige visser Steven Lynch alias “Blaka” (38) is op donderdagmiddag 11 april in de Suriname rivier verdronken en wel ter hoogte van Braamspunt.

Steven uit Suriname

De politie van Nieuw Amsterdam kreeg omstreeks vijf voor vijf in de middag de melding, dat een visser in de rivier was gevallen en niet meer naar boven water was gekomen.

[quads id=1]

Niet boven water gekomen

De wetsdienaren speelden in op de melding en deden de locatie aan, alwaar de 37-jarige bootsman Danny M. en twee andere vissers werden aangetroffen.

[quads id=1]

Danny verklaarde aan de politie dat hij met Steven en twee collega vissers op de rivier voer. Dat Steven daarbij op de rand van de boot zat. Voorts dat op een gegeven moment de rivier onstuimig werd met als gevolg hoge golven. Steven, die nog steeds op de rand van de boot moet hebben gezeten, viel toen in de rivier.

Op de rand van de boot

Vervolgens verklaarde Danny dat hij de boot keerde om Steven te hulp te schieten maar dat die al in de diepte was verdwenen.

[quads id=1]

De familie van het slachtoffer werd in kennis gesteld van het ongeval. Een gezamenlijke zoekactie van de politie en de vissers leverde tot in de late avond niet het gewenste resultaat op. De zoekactie gaat door vandaag vrijdag 12 maart.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland