Lichaam Griffith vrijgegeven voor uitvaart. Ishara TV Suriname in gesprek met zijn moeder en broer (video’s)

overleden Suriname
De familie van gevangene Griffith is in gesprek gegaan met Ishara TV. Het lichaam is vrijgegeven voor de uitvaart. De familie vertelt hoe gruwelijk mishandeld het lichaam van hun familielid is teruggegeven.

[quads id=1]

Bekijk de video’s voor meer informatie. Let op, de video is emotioneel en hard om naar te kijken. 17 cipiers zijn aangehouden. Moeder en broer hebben een duidelijke boodschap. Dit mag nooit meer gebeuren. Deel de video met een ieder.
Uitvaart in Suriname

Lichaam gedetineerde Griffith ruim 3 weken later VRIJ gegeven voor de uitvaart.

HIERBIJ MAAK DE FAMILIE GRIFFITH BEKEND DAT DE SINGI NETI OP VRIJDAG 12 APRIL 2019 OM 20.00 UUR WORDT GEHOUDEN.

[quads id=1]

BIJ GRIFFITH CARWASH GELEGEN AAN DR ERWIEN ABELSTRAAT 51.
DE BEGRAFENIS VINDT PLAATS OP ZATERDAG 13 APRIL

Tijd uitvaart dienst 15:00u-16:00u
Plaats Aula Mathilda’s Rust in Suriname

[quads id=1]

Bekijk onderstaande video’s voor meer informatie omtrent het overlijden van Griffith:

[quads id=1]

Meneer Mones in gesprek met de moeder:

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland