Gaat Kwaku festival in Bijlmer Amsterdam weg uit het park? (video)

kwakoe Amsterdam
Voor zover we ons kunnen herinneren wordt Kwaku altijd al op ‘veld’ in Amsterdam ZO gehouden. Daar komt misschien wel verandering in.

[quads id=1]

Er zijn plannen om het Kwaku zomerfestival eventueel te verplaatsen. Bekijk het bericht voor meer informatie daarover. De mensen van ZO TV gingen de straat op en vroegen de mening van de mensen (zie foto). Kijk naar de interessante video daarvan. Kijken jullie ook uit naar het Kwaku festival of gaan jullie daar nooit naartoe? Moeten ze het goedkoper/gratis maken?
Kwaku Nederland

Gaat Kwaku weg uit het park? Er zijn plannen om het Kwaku Zomerfestival eventueel te verplaatsen naar de parkeerplaatsen achter de Johan Cruijff Arena.

Bewoners van ZO

kwakoe Amsterdam

De plannen staan op de agenda van de stadsdeelcommissie Amsterdam Zuidoost. Het is nog maar een plan, maar wij gingen alvast de straat op om te vragen wat sommige bewoners van Zuidoost daar van vinden.

[quads id=1]

Bekijk hier de video:

Eerlijk is eerlijk, ze zijn niet in de woonwijken vlak rondom het huidige festivalterrein geweest. Dat gaan we doen in deel 2……wordt vervolgd.

[quads id=1]

Betaalbaarder maken

Het gehele plan, waar ook gesproken wordt over Kwaku betaalbaarder maken en om zomerfestiviteiten voor kinderen te organiseren in het Mandelapark is te lezen op: https://zuidoost.notubiz.nl/document/7451483/1/6c_evaluatie_evenementen_in_Zuidoost

Bron: Zuidoost TV
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland