Vrouw met ‘ontstoken oog’ blijkt levende bijen in haar oog te hebben (buitenland video)

oog vrouw bijen
Hier krijg je echt gro skieng van. Bijen in je oog? En dan ook nog levend? Een arts heeft levende bijen gevonden in het oog van een vrouw.

[quads id=1]

De vrouw dacht dat ze een ontstoken oog had en ging naar de dokter. Tijdens het onderzoek ontdekte hij de levende beestjes in haar oog. Bekijk het bericht om te weten hoe ze daar terecht zijn gekomen en kijk ook naar de video. Heb jij ook wel eens last van ontstoken ogen? Even goed je ooglid onderzoeken dan.

[quads id=1]

In het buitenland hebben doktoren een 29-jarige vrouw bevrijd van vier bijen die zich hadden genesteld in haar oogkas. De vrouw leed aan een zeer pijnlijk gezwollen oog dat gepaard ging met onophoudelijk tranen, meldt de Taiwanese zender CTS.

Gezwollen oog

De artsen en de vrouw uit Taiwan, die alleen met haar voornaam He bekend is, dachten aan een infectie. Maar toen de artsen haar oog nader onderzochten, ontdekten ze vier levende, zeer kleine bijen. Die hebben ze verwijderd.

[quads id=1]

Ze leefden nog

De vrouw vermoedt dat de bijen in haar oog zijn gekomen tijdens het tuinieren. Ze voelde iets in haar oog, maar dacht dat het om een vuiltje ging.

oog vrouw bijenWaarschijnlijk hebben de bijen zich in leven gehouden met het drinken van traanvocht.

[quads id=1]

Ze leefden van haar tranen

Doktoren zeggen dat de vrouw makkelijk blind had kunnen worden. „Gelukkig had ze contactlenzen in en niet te veel in haar ogen gewreven, want dat had de zaak een stuk erger gemaakt” , aldus een van de artsen.

Bekijk hier een video erover:

Bron: Metro
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland