Verkeer in Suriname: 328 bekeuringen en 15 rijbewijzen ingevorderd binnen 1 week

politie Suriname
Dit is het verkeer in Suriname: Mensen dragen geen gordels en houden zich niet aan de maximum snelheid. Bekijk het officiële politiebericht om meer te lezen over het aantal bekeuringen in amper een week tijd.

[quads id=1]

Snappen jullie nu nog steeds niet waarom er zoveel verkeersongevallen zijn? Deel het met iedereen zodat ze rekening kunnen houden met de veiligheid van hunzelf en vooral die van een ander!
Politie Suriname

MSD schrijft 328 boetes uit; 15 rijbewijzen ingevorderd. De Motor Surveillance Dienst (MSD) heeft in de week van zondag 31 maart tot en met zaterdag 6 april 328 boetes uitgeschreven. Er zijn in totaal 15 rijbewijzen van hardrijders ingevorderd.

[quads id=1]

Boetes in Suriname

De meeste uitgeschreven boetes zijn: Overschrijding van de maximum snelheid (214); rijden zonder veiligheidsgordel (13) en rijden met een defecte koplamp (10).

Gelijk betaald

Van de overtreders hebben 40 de aan hun opgelegde boetes buiten proces afgehandeld. Zij hebben in totaal iets meer dan Srd. 5000,- aan boetegeld betaald.

politie Suriname
Foto van KPS

[quads id=1]

De politie Suriname doet een dringend beroep op de weggebruikers om zich te allen tijde te houden aan de toegestane maximum snelheid.

[quads id=1]

Veilig verkeer

“Veilig verkeer een zaak van u en de politie”
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.