Help baby Wannes Boldewijn uit Suriname (foto’ s en video’ s)

Baby Suriname
Help kindje Wannes uit Suriname ❤🙏🏻🙏🏻😇

Baby Wannes uit Suriname is nog geen maandje oud. Hij is op 18 maart 2019 geboren en moet met spoed voor medische behandeling naar Colombia

[quads id=1]

Baby uit Suriname

Na de geboorte is ontdekt dat Wannes moeilijk zelfstandig kan ademen via zijn neusje. Na dagen en weken van een reeks onderzoeken hebben ze ontdekt dat een gezwel zorgt voor een beknelling in zijn luchtwegen. Er is besloten medische hulp in Colombia te zoeken

[quads id=1]

Naar Colombia

De trotse mama Sien van Schoor, vader Morillo Boldewijn en grote broer Ides vragen hierbij uw aandacht:. Help Wannes zodat hij zelfstandig kan ademen!!

Sien Van Schoor is de mama van baby Wannes. Zij is een heel zorgzame vroedvrouw en heeft heel veel kindjes geholpen om op deze mooie wereld te komen. Baby Wannes moet met een air ambulance vertrekken richting Colombia.

[quads id=1]

Meerdere fundraisingsacties

Er worden verschillende acties georganiseerd. Bijvoorbeeld: Op zaterdag 13 april 2019 zullen Giovano Van Rabenswaay (The gifted) en Saraya Truideman (The punisher) in samenwerking met Team Yvel een tabata HITT cardio workout organiseren voor baby Wannes in Suriname.

Bekijk onderstaande foto’s voor meer informatie.

Help en steun deze kleine strijder.

Help baby Wannes uit Suriname❤🙏🏻🙏🏻😇

Bekijk hier de video:

[quads id=1]

Bekijk hier de foto’s:

Voor meer informatie bekijk de volgende Facebook pagina:

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland