Breaking news – Ook gevangenis directeur aangehouden na dodelijke mishandeling gevangene in Suriname

griffith gevangenis Suriname
Vandaag werd de directeur van het huis van bewaring in Suriname verhoord ivm de brute mishandeling van vorige week. Hij is daarna aangehouden.

[quads id=1]

Er zij nu in totaal 17 mensen opgesloten na de dood van Griffith. Wie let er nu op de overige gevangenen? Bekijk het bericht voor meer informatie. Heel goed dat dit tot de bodem wordt uitgezocht toch? Of moeten ze het gewoon hierbij laten en de mensen met een waarschuwing naar huis sturen?

[quads id=1]

Gevangenis Suriname

Breaking: Directeur Hazard ook in verzekering gesteld. De directeur van het Huis van Bewaring Hazard in Suriname, Palmtak is vandaag na verhoor ook in verzekering gesteld. Dit heeft ook te maken met de dramatische dood van de gedetineerde Dion Griffith. Nu zijn zeventien personen gearresteerd in deze zaak, onder wie ook officieren.

[quads id=1]

17 mensen aangehouden

Starnieuws verneemt dat er bezwarende verklaringen zijn afgelegd tegen de directeur van de gevangenis. Hij was eerder als getuige gehoord. Vandaag is hij als verdachte verhoord. Hij is intussen ontwapend en zijn dienstvoertuig is in beslag genomen.

griffith gevangenis Suriname
De overleden Griffith Foto van Actionnieuws Suriname

[quads id=1]

Griffith is op 24 maart dood binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp van het Mungra Medisch Centrum in Surianme. Hij is op gruwelijke wijze mishandeld totdat hij het leven liet. De man was ontvlucht uit de gevangenis, maar werd dezelfde dag aangehouden.

[quads id=1]

Mishandeld

Het is nog nooit voorgekomen dat zoveel penitentiaire ambtenaren zijn gearresteerd in één zaak. Palmtak is niet in Hazard opgesloten maar op een politiepost in Nickerie.

Eerdere berichten:

Griffith vermoedelijk keihard tegen zijn hoofd en ballen geschopt en hulpeloos achtergelaten in cellenhuis Suriname

Gevluchte gevangene uit Suriname overleden

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland