RIP juf Rozenblad van de Koenderschool in Suriname

0

Overleden

Grace Emelie Rozenblad

in de leeftijd van 64 jaar

RIP juf Rozenblad (Richaards).
Meer bekend als Mara
Zij was gepensioneerde directeur van de JGA Koenderschool in Suriname

De uitvaart heeft VANDAAG plaatsgevonden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie

overleden Suriname

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar info@familienieuws.com of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland

Comments are closed.