Man neergeschoten te Latour in Paramaribo

vakantie Paramaribo
Er is een man neergeschoten te Paramaribo. Ene Mala heeft ene Winston eerder die avond mishandeld. Winston deed toen aangifte bij de politie.

[quads id=1]

Toen hij terugkwam werd hij neergeschoten. Vermoedelijk door diezelfde Mala. Hij is nog niet aangehouden. Bekijk het bericht voor meer informatie.
Man in Paramaribo

[quads id=1]

Man beschoten te Latour te Paramaribo in Suriname. De politie van Latour kreeg maandagavond een melding van een schietpartij. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat het slachtoffer, Winston V. is beschoten met een vuurwapen. Hij is geraakt in zijn borststreek maar volgens de politie verkeert hij buiten levensgevaar.

[quads id=1]

Latour Paramaribo

Het slachtoffer is na de schietpartij per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp en is aldaar ter observatie opgenomen. Volgens het slachtoffer werd hij eerder in de vooravond mishandeld door de verdachte die bekend staat als Mala. Het slachtoffer is toen zelf bij de politie geweest om aangifte tegen deze Mala te doen.

[quads id=1]

Eerder al mishandeld

Toen hij na de aangifte terug kwam op de plaats delict om zijn slippers te halen werd hij door de verdachte beschoten. Na de daad maakte de schutter zich uit de voeten. De politie is bezig hem op te sporen. Het onderzoek duurt voort.

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland