Home Overleden

45 jarige Sandjai Chauthi is overleden in Nederland (video)

Overleden in Nederland

Sandjai Chauthi

In de leeftijd van 45 jaar

Diepbedroefd maken de betrokken families bekend dat van hen in Nederland is heengegaan op 9 april 2019  Sandjai Chauthi
In de leeftijd van 45 jaar 

Bekijk onderstaande video voor meer informatie omtrent de crematie in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden

overleden Nederland overleden Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland