45 jarige Sandjai Chauthi is overleden in Nederland (video)

overleden Nederland

Overleden in Nederland

Sandjai Chauthi

In de leeftijd van 45 jaar

[quads id=1]

Diepbedroefd maken de betrokken families bekend dat van hen in Nederland is heengegaan op 9 april 2019  Sandjai Chauthi
In de leeftijd van 45 jaar 

Bekijk onderstaande video voor meer informatie omtrent de crematie in Nederland. Geef het door aan belanghebbenden
[quads id=1]

overleden Nederland overleden Nederland

U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland