23-jarige zonder rijbewijs rijdt 27-jarige dood in Suriname – politiebericht (foto’ s)

Niemand gaat de deur uit om iemand dood te rijden. Maar als je geen rijbewijs hebt, mag je gewoon niet achter het stuur zitten.

[quads id=1]

Nu is er iemand dood. Een 27-jarige man is doodgereden in Suriname. Door iemand zonder rijbewijs! Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er precies is gebeurd en voor meer informatie omtrent de identiteit van het slachtoffer
Politie Suriname

Bromfietser dood gereden in Suriname. veroorzaker ingesloten. De 27-jarige bromfietser Anielkoemar Maikoe is op dinsdag dodelijk aangereden door een personenauto op de kruising van de Fajalobi- en de Angalampoelaan in het district Wanica in Suriname.

[quads id=1]

Verkeer Suriname

De politie van het ressort Lelydorp in Suriname werd via het Command Center ingeschakeld voor een aanrijding met dodelijk afloop op voornoemde locatie.

Bij aankomst van de politie werd de heer Maikoe langs de weg aangetroffen en vertoonde geen teken van leven. Een ingeschakelde arts stelde zijn overlijden officieel vast.

[quads id=1]

Geen teken van leven

Op veilig gestelde camerabeelden is te zien dat de 23-jarige autobestuurder Fabricio, C. op de kruising van de Fajalobi- en de Angalampoelaan geen voorrang heeft verleend aan de bromfietser met als gevolg de aanrijding. Anielkoemar, Maikoe was vrijwel op slag dood. Zijn ontzielde lichaam is in opdracht van het Openbaar Ministerie door de politie voor obductie in beslag genomen.

Fabricio, C. is niet in het bezit van een rijbewijs. Hij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Met het overlijden van de heer Anielkoemar, Maikoe staat de verkeersbarometer landelijk op 23.

Bekijk hier de foto’s van Rakesh Nirmal:

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland