Volwassen man in Suriname heeft intieme relatie met een meisje van 12 jaar

zus Paramaribo
De 1 zegt dat het misbruik is en de ander zegt van niet. De man uit Suriname verklaart dat de moeder van het meisje haar dochter regelmatig uit huis zette en dan kwam ze bij hem in huis.

[quads id=1]

Een meisje van (inmiddels) 13 oud is toch nog niet wijs genoeg om op eigen benen te staan? Laat staan om een volwassen relatie aan te gaan? Of wel?
Meisje uit Suriname

Verdachte uit Suriname wist niet dat omgang met minderjarige niet mag. Jose G. (23) heeft maandag tegenover kantonrechter Marie Mettendaf verklaard dat hij niet op de hoogte was dat er geen omgang bedreven mag worden met een minderjarig meisje. Hij heeft enkele keren intiem contact gehad met een dertienjarig meisje dat van huis weggelopen was.

[quads id=1]

Weggelopen

Volgens de verdachte kwam het meisje thuis bij hem als de moeder van het meisje haar wegjoeg uit huis. De verdachte wordt verweten dat hij het meisje aan het ouderlijke gezag heeft onttrokken.

De verdachte wist wel dat hij het meisje niet bij zich mocht houden. Maar, volgens hem kwam ze bij hem als haar moeder haar uit huis zette. Hij hield haar verborgen in zijn kamer en ze mocht geen lawaai maken.

[quads id=1]

Onder het bed verstoppen

Ook de moeder van Jose G. mocht dit niet weten. Als de moeder zijn kamer dweilde, moest het meisje zich schuil houden onder het bed.

Advocaat Vishal Rambharos die de verdachte juridisch bijstaat in Suriname, voerde aan dat Jose G. zijn moeder nog niet op de hoogte wilde stellen over het meisje. Hij gaf te kennen dat de verdachte langer dan een jaar een relatie met het kind heeft.

[quads id=1]

Langer dan een jaar

Ze was toen nog twaalf jaar oud. De verdachte gaf aan dat hij van het meisje houdt. Het kind was van 27 oktober tot 29 oktober van het afgelopen jaar van huis weggelopen en verbleef bij de verdachte. Op 30 april zal deze zaak verder behandeld worden.

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland