Update – Vrouw springt uit raam en jaloerse man probeert zijn leven te beëindigen te Paramaribo Suriname

Suriname Paramaribo
Hij dacht dat ze vreemd ging want ze was de hele tijd op haar telefoon bezig. Daarom stak hij haar neer. En probeerde hij zichzelf van kant te maken. Dat zegt de man in Suriname na het familie drama in Paramaribo

[quads id=1]

De vrouw die doodsbang was voor haar jaloerse partner, sprong uit het raam. Bekijk het bericht voor meer informatie en lees de verklaringen. Wat is dat toch tussen mannen en vrouwen? Ze houden van elkaar maar willen elkaar ook het leven ontnemen. Hoe dan?
Man in Suriname

Man weet niets meer over mishandeling partner in Suriname. Antonio D. kan zich niet alles herinneren over wat zich heeft afgespeeld op 21 november van het afgelopen jaar.

Dat verklaarde hij maandag tegenover kantonrechter Marie Mettendaf. De man bekende dat hij zijn vrouw met een mes in haar hals en aan haar rechterhand had gestoken.

[quads id=1]

Hij dacht dat ze dood was

Na zijn daad probeerde hij de hand aan zichzelf te slaan en bracht zichzelf ook messteken toe. Hij dacht dat de vrouw dood was en probeerde daarom zichzelf van kant te maken. Beiden werden opgenomen in het ziekenhuis.

familie Drama Suriname
Foto van Anthony Janki
Politie Suriname

Bij de politie had de verdachte verklaard dat hij de vrouw dood wilde, omdat zij de relatie had beëindigd. Op de rechtszitting kwam hij terug op zijn verklaring en zei dat hij met haar wilde praten.

Suriname Paramaribo
Foto van rakesh Niermal

Daarom deed hij de deur achter zich dicht. Nadat hij zijn vrouw gestoken had, sprong zij uit het raam naar buiten. Ze dacht dat ze doodgestoken zou worden door hem.

[quads id=1]

Dacht dat ze vreemdging

Tijdens zijn voorgeleiding had de man verteld dat hij het vermoeden had dat zijn vrouw vreemd ging, omdat ze steeds met haar mobiel bezig was. Daarnaast had hij geen werk en was hij gefrustreerd. Antonio D. gaf aan dat hij zich niet meer kan herinneren wat hij toen verklaard had bij zijn voorgeleiding. Op 30 april wordt de behandeling van deze zaak voortgezet.

Eerdere berichten

Man steekt vrouw neer en gooit haar uit het raam. Paramaribo

Politiebericht – Slachtoffers familiedrama vechten voor hun leven ~ Paramaribo

Geschreven door Wanita Ramnath
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland