Man in Nederland overleden nadat hij in brand werd gestoken (video’s)

brand Nederland
Wreed nieuws uit Nederland. Een man is door andere mannen vastgebonden en in brand gestoken en als gevolg daarvan is hij komen te overlijden. Bekijk onderstaand bericht voor meer informatie en kijk naar de video’s erover. Wat een wrede dood.

[quads id=1]

Man in Nederland

Man in garagebox Breda vastgebonden en in brand gestoken in Nederland.

De 49-jarige man die dinsdagochtend in het ziekenhuis is overleden, heeft voor zijn dood verklaard dat hij is vastgebonden en in brand is gestoken door meerdere mannen. Dit meldt politie Nederland dinsdag.

[quads id=1]

Gerichte aanslag

De man zou het slachtoffer zijn geworden van een gerichte aanslag.

De hulpdiensten snelden maandagavond rond 21.15 uur naar de Sparrenweg nadat er een melding was binnengekomen over een bom.

“Al snel bleek dat er geen sprake was van een bom. Wel stond er een garagebox, waarin een garagebedrijf gevestigd was, in brand.”

Geen bom

In de garagebox is een bedrijf gevestigd dat handelt in auto-onderdelen. Het is niet duidelijk of de man met het bedrijf te maken had.

brand Nederland

Buurtbewoners hadden inmiddels het 49-jarige slachtoffer al bevrijd en onder de douche gezet. De man uit Nederland werd met zware brandwonden naar het ziekenhuis vervoerd, waar hij bezweek aan zij verwondingen.

[quads id=1]

Onder de douche gezet

“Er zou sprake zijn van drie daders, waarvan er één na het incident is weggereden in een vermoedelijk grijze Volkswagen Caddy 5-VTR-13”, stelt de politie. Mensen die de auto zien, moeten meteen 112 bellen maar niet zelf ingrijpen.

Bekoijk hier video’s erover:
[quads id=1]

Bron: Nu.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland