Agressieve klant zonder geld bedreigt taxi chauffeur uit Suriname met vuurwapen te Flora.

vakantie Paramaribo
Is het een nieuwe mode in Suriname: Een taxi nemen terwijl je het niet kunt betalen? Eerder vandaag ging een taxi chauffeur er vandoor met spullen van een klant die niet wilde betalen.

[quads id=1]

In dit geval werd de chauffeur bedreigd met de dood. Waarom neem je niet gewoon de bus als je geen geld hebt voor een taxi? Of ga desnoods lopen. Bekijk het officiële politiebericht te lezen hoe gewelddadig deze klant is.
Taxi Suriname

Geweldenaar in verzekering gesteld. De 39-jarige William, C. werd op vrijdagavond 5 april door de politie van het ressort Flora aangehouden en in verzekering gesteld.

[quads id=1]

William pakte op vrijdagmorgen 5 april een taxi vanuit Albina in Suriname naar Paramaribo. In Paramaribo aangekomen, deed William verschillende adressen aan. Bij aankomst op het laatste adres ging William een huis binnen en kwam kort daarna weer naar buiten met een vuist vuurwapen in zijn bezit en bedreigde de taxichauffeur met dat wapen. William ging over tot die bedreiging, omdat hij kennelijk geen geld had om voor de taxi rit te betalen.

Albina naar Paramaribo

De taxichauffeur reed weg en deed het politiebureau-Flora aan om aangifte van bedreiging tegen William te doen. Het woonadres waar William de taxichauffeur bedreigd heeft bevindt zich in het politie ressort Flora. Na de aangifte deed de politie het woonadres aan ter opsporing van William. William was op dat moment niet op het adres aanwezig maar wel een jongere neef van hem die eveneens woonachtig is op het adres in kwestie.

[quads id=1]

Pistool van zijn jongere neef

Deze jongere neef blijkt een veiligheidsambtenaar te zijn. Gebleken is dat Williams neef zijn dienst vuist vuurwapen thuis had achter gelaten en dat William dat wapen had gebruikt om de taxichauffeur te bedreigen. In de avonduren van diezelfde dag werd William door zijn neef naar het politie bureau gebracht.

Wilde ook nog gewelddadig doen

Toen William begreep dat hij in verzekering gesteld zou worden maakte hij amok en vernielde het randapparatuur van twee computers in de politiewacht.

[quads id=1]

Na overleg met het Openbaar Ministerie is William, C. door de politie van Flora te Suriname in verzekering gesteld voor bedreiging met een misdrijf en vernieling.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland