Zus opzoek naar persoon die haar broer in Suriname de dood heeft ingejaagd

overleden Suriname
Hierbij wordt uw hulp gevraagd bij de opsporing van de veroorzaker van een dodelijk ongeval in Suriname. Vorige maand is Eric aangereden. De persoon die dat gedaan heeft heeft hem in hulpeloze toestand achtergelaten op de weg.

[quads id=1]

Hij is overleden! Zijn zus wil het hier niet bij laten. Ze is opzoek naar antwoorden. Bekijk het bericht voor meer informatie. Een ieder die meer weet over het incident wordt gevraagd om contact te maken. Deel het bericht met een ieder zodat zijn zus snel de antwoorden kan krijgen die ze verdient. Sterkte

[quads id=1]

Bromfietser Suriname

Zus overleden bromfietser zoekt dader aanrijding. Een zus van de onlangs overleden bromfietser Eric Jankiepersad (54), meer bekend als Soeniel, is op zoek naar de dader die haar broer de dood heeft ingejaagd. Jankiepersad is op vrijdag 1 maart 2019 aan de Monplaisirweg in het district Wanica in Suriname aangereden door een autobestuurder.

[quads id=1]

Niemand heeft zich aangemeld

Na het ongeval liet de automobilist het slachtoffer in hulpeloze toestand achter en is hij weggereden. Tot nu toe heeft niemand zich aangemeld bij de politie. De Verkeersunit van Regio Midden Suriname is belast met het onderzoek.

Bel politie Suriname

Een ieder die enige informatie heeft, welke betrekking heeft op deze aanrijding, wordt gevraagd contact op te nemen met de Verkeersunit op de telefoonnummers: 582050 of 115. Het is nu langer dan een maand dat deze man als gevolg van een verkeersongeval in Suriname om het leven is gekomen.

[quads id=1]

Verkeersongeval Suriname

De dader, danwel de veroorzaker van de aanrijding, is nog steeds onbekend en loopt dus nog steeds vrij rond. De zus van Soeniel, maar ook de gehele familie Jankiepersad, vindt het heel erg dat de veroorzaker zich tot nu toe buiten de arm van de wet heeft weten te houden. Ook zij roepen een ieder, die enige informatie hieromtrent kan verschaffen op, om de politie op de hoogte te stellen.

Eerdere berichten:

https://www.familienieuws.com/2019/03/04/man-dodelijk-aangereden-in-suriname-chauffeur-laat-hem-hulpeloos-achter/

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland