Klein vliegtuig neergestort in Nederland inzittenden uit boom gered (video’ s)

vliegtuig Nederland
Dat was schrikken voor ooggetuige Sandra uit Nederland. In de lucht hoorde ze een vliegtuig vreemde geluiden maken. Hij had het duidelijk moeilijk

[quads id=1]

Ze zag hoe hij naar beneden daalde…neergestort. Hij kwam ‘gelukkig’ in de bomen terecht. bekijk het bericht voor meer informatie en kijk ook naar de filmpjes.
Vliegtuig Nederland

Twee inzittenden van neergestort vliegtuigje bevrijd uit boom in Nederland. Een eenmotorig vliegtuig met twee inzittenden is maandag neergestort op een militair terrein in Hilversum.

[quads id=1]

Twee inzittenden

De twee inzittenden zijn na een reddingsactie bevrijd uit de boom waar het vliegtuig in was beland. Ze zijn goed aanspreekbaar.

De Brandweer Gooi en Vechtstreek laat weten dat de oorzaak van de crash nog niet bekend is. Het vliegtuig is neergekomen bij de Korporaal Van Oudheusdenkazerne.

[quads id=1]

vliegtuig Nederland
Foto van Twitter foto van Jildou van Opzeeland
Geen brand

Het vliegtuig hangt in een boom op ruim 10 meter hoogte en lekt brandstof. Daardoor kwamen beide inzittenden onder de kerosine te zitten. Er is geen brand uitgebroken.

De brandweer heeft geprobeerd het toestel te zekeren. Een speciaal reddingsteam uit Utrecht heeft de inzittenden vervolgens bevrijd.

Ooggetuige

De Hilversumse Sandra Scholten liep aan het begin van de middag met honden van haar uitlaatservice op een weg bij de kazerne. Ze zag een vliegtuigje opstijgen, zoals wel vaker op die plek. ,,Maar het vliegtuig stotterde, pruttelde. Dat viel op. Ik zag ‘m keren en langzaam dalen. Ik dacht: dit gaat niet goed. Hij verdween achter de bomen. Een paar seconden later hoorde ik een harde, doffe klap.”

[quads id=1]

Sandra Scholten is opgelucht na de goede afloop. ,,Ik denk dat ze geluk hebben gehad dat ze in de bomen zijn beland.” In december kwam een piloot bij vliegveld Hilversum om het leven na een crash. AD

Bekijk hier wat video’s erover:

Bron: Nu.nl
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland