Guillaume uit Suriname vecht met ex-zwager en politieagenten aan de Waterkant te Paramaribo

politie Suriname
Wat doe je als je in de file staat en iemand valt je lastig en bedreigt je met de dood? Best eng want je kunt geen kant op. Gelukkig was de politie in de buurt

[quads id=1

Wat een agressiviteit daaraan de Waterkant te Paramaribo. Bekijk het politiebericht voor meer informatie.
Waterkant Paramaribo

Geweldenaar achter slot en grendel gezet. De 37-jarige verdachte Guillaume, O. is op dinsdag 2 april door het Regio Bijstand Team Paramaribo aangehouden en overgedragen aan de politie van het bureau Centrum. De verdachte Guillaume maakte zich op die bewuste dinsdag schuldig aan mishandeling en bedreiging van zijn ex-zwager Roche O.

[quads id=1

Oude vete

Alsook vernieling van diens auto. Volgens verklaring van Roche gaat het om een oude vete. Op de boven vermelde dag kwam Roche in een file terecht aan de Waterkant. Terwijl hij in de file was zag hij Guillaume lopend in de richting van zijn voertuig komen, Toen Guillaume dichtbij was raapte hij enkele stenen op en bekogelde de auto van Roche met die stenen. Daarbij bedreigde hij Roche ook met de dood. Roche verklaarde verder, dat hij uit vrees in zijn auto bleef zitten en die helemaal afsloot.

[quads id=1

Met stenen gooien

Het gelukte Roche uit de file te geraken en op dat moment zag hij leden van het Regio Bijstand Team Paramaribo(RBTP) in een pro wagen. Hij stopte de wetsdienaren en stelde die in kennis van het gebeurde.

Guillaume, die zich nog in de directe omgeving bevond, werd op aanwijzing van Roche door de politieambtenaren staande gehouden. In bijzijn van de politie bracht Guillaume zijn ex-zwager Roche toen een vuistslag in het gelaat toe en verzette zich hevig tegen de politieambtenaren toen die hem wilden aanhouden.

[quads id=1

Vuistslag

Met enige moeite gelukte het de RBTP-leden om Guillaume in de boeien te slaan en over te brengen naar het politie bureau Centrum.
Na afstemming met het Openbaar Ministerie is Guillaume, O. door de politie in verzekering gesteld ter zake: mishandeling, bedreiging, vernieling en verzet tegen politieambtenaren tijdens de rechtmatige uitoefening van hun bediening.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland