Dronken vrouw rijdt vrouw aan in Suriname

Suriname vrouw dronken
Het lijkt erop dat alleen mannen dronken achter het stuur zitten in Suriname. Maar vrouwen zijn net zo gevaarlijk.

[quads id=1]

Deze vrouw reed met te veel alcohol op een andere vrouw aan. Bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie. Hoe vaak moeten we nog zeggen dat rijden met alcohol op levensgevaarlijk is?
Vrouw uit Suriname

Dronken chauffeuse opgesloten. Op vrijdagavond 5 april reed een vrouw in haar auto over de Waterloostraat en verleende geen voorrang aan een bromfietser die over de Fredericiweg reed in het district Nickerie in Suriname.

[quads id=1]

Nickerie in Suriname

De bromfietsbestuurder was ook een vrouw. De chauffeuse reed de bromfietser aan met het gevolg dat die gewond raakte.

Veroorzaakster van deze aanrijding bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Zij werd aangehouden en overgebracht naar het politie bureau. Nadat zij ontnuchterd was is zij op zaterdag 6 april door de politie in verzekering gesteld na afstemming met het Openbaar Ministerie.

[quads id=1]

Rijbewijs afgepakt

Haar rijbewijs is door de politie ingevorderd.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland