BOG Suriname sluit fastfood restaurant in Paramaribo (smerige foto;s)

0
Een Chinees, een Warung en een Surinaams eethuis zijn al door BOG Suriname gesloten afgelopen week.
Maar BOG is nog niet klaar! Vanmiddag hebben ze een fastfood restaurant gesloten. Ziet u het al voor u? Een lekker vers worstje gebakken op zo een smerige kookplaat. Dat kan toch niet? Bekijk het bericht voor meer info en om de overige smerige foto’s te kijken. Wie lust er een hamburger?
Fastfood Suriname

Fastfoodrestaurant gesloten in Suriname is gesloten. Een fastfoodrestaurant is vandaag na controle uitgevoerd door bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst gesloten. Bij controle is onder andere gebleken dat:

restaurant Paramaribo Suriname

Meerdere punten

– De eigenaar niet over een geldige vergunning beschikt.
– De keuken een grondige schoonmaakbeurt nodig heeft.
– De koelruimte niet geordend is.

De ondernemer in Suriname moet de sluitingsdagen gebruiken om orde op zaken te stellen.

Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland

Comments are closed.