Ex Vice president Jules Ajodhia en vrouw Lucia Baldew uit Suriname 50 jaar getrouwd

getrouwd Suriname

Gouden huwelijk voor echtpaar Ajodhia-Baldew in het ressort Saramaccapolder in Suriname. Het echtpaar Ajodhia-Baldew is vandaag 50 jaar getrouwd. Zij wensen deze bijzondere dag in een besloten kring met naaste families te herdenken.

[quads id=1]

Echtpaar uit Suriname

Dhr. Jules. R. Ajodhia (Ex vice president van de Republiek Suriname) en Mevrouw Baldew Lucia Kamlawatie geven aan om de gebruikelijke enveloppe met inhoud te doneren aan Maha Rishi Dayanand kindertehuis in Suriname. (voorheen Arya Dewaker kindertehuis).

getrouwd Suriname
Foto van Wikipedia

[quads id=1]

Kindertehuis Suriname

De districtscommissaris Wedprekash Joeloemsingh, staf en personeel van het districtscommissariaat Wanica Noord-West, feliciteren het echtpaar Ajodhia-Baldew met deze bijzondere dag. Zij wensen hen heel veel kracht, liefde en gezondheid toe.

getrouwd Suriname

[quads id=1]

Bron: BIC Wanica Noord-West
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland