9 gevangenis bewaarders aangehouden ivm dood gevangene Griffith in Suriname

griffith gevangenis Suriname
De zaak rondom het overlijden van Dion Griffith uit Suriname is in volle gang. De gevluchte gedetineerde overleed vorige week.

[quads id=1]

Het lijkt erop dat hij doodgeslagen is door de gevangenisbewaarders. Er zijn nu nog meer bewaarders aangehouden. Bekijk het bericht voor meer informatie.
Gevangenis Suriname

Nog vier penitentiaire ambtenaren ingesloten in Nickerie. De recherche van Nickerie heeft nog vier penitentiaire ambtenaren ingesloten vandaag. Starnieuws verneemt dat zij flink aan de tand zijn gevoeld over de dood van de ontvluchte gedetineerde Giovanni Dion Griffith.

Negen gevangenis bewaarders

Vijf penitentiaire ambtenaren van Hazard waren eerder gearresteerd in deze zaak. Nu zijn in totaal negen personen in voorarrest.

[quads id=1]

Uit het onderzoek is gebleken dat de gedetineerde Griffith op 24 maart was ontvlucht uit het huis van bewaring.

griffith gevangenis Suriname
De overleden Griffith Foto van Actionnieuws Suriname

Hij werd opgespoord door de penitentiaire ambtenaren van Hazard en het gelukte hen om hem dezelfde dag aan te houden en wederom op te nemen in de sterkte van het huis van bewaring.

[quads id=1]

Zware mishandeling

De penitentiaire ambtenaren wordt onder andere zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende ten last gelegd.

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland