Surinaams eethuis te Paramaribo gesloten (bekijk de vieze foto’s van het restaurant )

restaurant Suriname Paramaribo
Soms ga je ergens eten omdat het eten zo verrukkelijk is. Elke maand, elke week en sommige mensen gaan zelfs elke dag eten halen. Niet wetende dat het restaurant er zo smerig uitziet achter de schermen

[quads id=1]

Dit restaurant in Paramaribo is per direct gesloten. Kijk naar de foto’s dan snappen jullie wel waarom. Goedzo BOG. Wat gebeurt er toch met deze ondernemers? Denken ze wel aan de gezondheid van een ander?

restaurant Suriname

Onhygiënisch eethuis ressort Rainville te Paramaribo in Suriname gesloten. De eigenaar van een eethuis in het ressort Rainville heeft vandaag de deuren van zijn eethuis moeten sluiten voor het publiek.

[quads id=1]

Hercontrole

Bij controle uitgevoerd door bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst is gebleken dat enkele vergunningsvoorwaarden niet worden nageleefd. De leiding van het eethuis heeft de minpunten opgesomd gekregen en kreeg de instructie om een sluitingsdag in te lassen om de minpunten te corrigeren.

[quads id=1]

Bij hercontrole is gebleken dat de eigenaar van de zaak de instructie van de bestuursdienst heeft genegeerd en eigendunkelijk heeft besloten de zaak open te houden. De zaak is vandaag per direct tot nader orde gesloten.

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland