Weer 2 smerige restaurants in Suriname gesloten (foto’s) BOG goed bezig in Paramaribo

Wat eet je graag in een restaurant in Suriname? Bakkabana, telo trie en een overheerlijke petjil. Het water stroomt je al in de mond.

[quads id=1]

Niet meer na het zien van deze smerige foto’s. Dode muizen, verrot voedsel en eten tussen vuile kleding? Nee dat kan niet! BOG is goed bezig deze week. We kunnen melden dat een restaurant in het Centrum en 1 te Beekhuizen gisteren gesloten zijn Bekijk het bericht voor meer informatie. En check de foto’s van beide zaken. Wie herkent ze?

[quads id=1]

Restaurant Suriname

Een vergunninghoudster van een eethuis in het ressort Beekhuizen heeft vandaag onmiddellijk de deuren van haar zaak moeten sluiten voor het publiek. Bij controle uitgevoerd door bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst Suriname zijn de volgende gebreken naar voren gekomen:

Gebreken

De vergunninghoudster niet over een geldige vergunning beschikt, de afzuig fan een grondige schoonmaakbeurt behoeft, een aantal gascylinders op een onverantwoorde wijze zijn opgeslagen (brandgevaar). Ook de bereiding van voedsel vindt niet in een daarvoor bestemde ruimte plaats. Er sprake is van contaminatie van voedsel, goederen door elkaar zijn opgeslagen.

[quads id=1]

Zaak is gesloten

De vergunninghoudster moet de verplichte sluitingsdagen gebruiken om alle misstanden te corrigeren. De zaak in Suriname blijft tot nader orde gesloten.

Bekijk hier de foto’s:

Nog een restaurant in Suriname

Tijdens controle hebben ze nog een restaurant moeten sluiten. Dit keer in het centrum van Paramaribo. Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst zijn overgegaan tot sluiting van een restaurant in het ressort Centrum Paramaribo. De hygiëne in de zaak laat te wensen over.

Bekijk de foto’s hiervan:

[quads id=1]

Bron: Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland