Vandaag zou Sarjadie Wirjosemito uit Suriname 51 jaar worden

overleden Suriname

overleden Suriname

[quads id=1]

Vandaag zou mijn lieve man en onze vader

Sarjadie Wirjosemito

51 jaar worden

Hij was ook bekend als Dadie.
In leven oud bedrijfsleider van Fanny’s garage en hij heeft laatstelijk gewerkt bij Yokoma Suriname.

Irene, Enrico en Evian laten weten dat ze hem heel erg veel missen
Bekijk onderstaand gedicht

[quads id=1]

overleden Suriname
U kunt hier onder dit bericht op de website of op onze populaire Facebook pagina een bericht achterlaten. U mag dit bericht delen met uw vrienden, familie of andere belanghebbenden via Facebook of Whatsapp! Wilt u ook een overlijdensbericht, felicitatie of ander FamilieNieuwtje plaatsen op onze website en Facebookpagina? Stuur het dan naar [email protected] of Whatsapp het naar +5978966341 en wij publiceren het GRATIS voor u. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland