Erge mishandeling op school in Suriname leerkracht sleept leerlinge meters over de grond (video’s)

mishandeling Suriname
We kregen een video binnen van een mishandeling op een school in Suriname. Een hele erge mishandeling. Leerkracht tegenover een leerlinge.

[quads id=1]

Op de video zie je dat de leerkracht de leerling meters meesleept over de vloer. Bekijk het bericht voor meer informatie. Let op de beelden zijn niet mooi om te zien. Houdt u daar rekening mee. Wat zou jij doen als je ziet dat zoiets gebeurt met jouw dochter? Luister ook naar de reactie van een leerkracht. Wat vinden jullie ervan?

[quads id=1]

School in Suriname

Tekst op de Facebook pagina:

Dit heeft plaats gevonden gisteren te lbo Brokopondo  In Suriname💯een zeker meneer W. heeft een leerling (R. pansa)gesleurd bekijk dat filmpje🥺omdat ze gevochten heeft met een dorpeling(haar vriendin)zo behandel je geen enkele leerling wat de situatie ook mag zijn dit is puur kindermishandeling🙁ze is geen beest toch.

[quads id=1]

Mijn hart bloed om me nichtje zo te zien😓ik ken mijn rechten en plichten dus ik zal opkomen voor me zelf💪🏾

Bekijk hier de beelden

En een geluidsfragment van de leerkracht:

[quads id=1]

Bekijk hier het bericht van Suriname Herald om er meer over te lezen.
Bron Facebook Chertifa P.
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland