Bekendmaking Beekhuizenbrug in Suriname open per 13 april (video’ s)

brug Suriname
De werkzaamheden zitten er bijna op. Volgende week gaat de nieuwe brug in Suriname open! De nieuwe oeververbinding zal ervoor zorgen dat de Saronbrug en de brug over de Saramaccadoorsteek minder belast worden. De verkeerssituatie is tevens gewijzigd.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie daarover en deel het met een ieder zodat ze hier rekening mee kunnen houden. Wat denken jullie zal de verkeerssituatie verbeteren door de brug? Kijk naar de video voor extra informatie

De nieuwe brug over het Saramaccakanaal in Beekhuizen zal op 13 april geopend worden voor het publiek.

[quads id=1]

Nieuwe brug Suriname

Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT en C) is thans bezig met de civiel- en verkeerstechnische werkzaamheden. Dat zei minister Patrick Pengel van OWT en C donderdag tijdens een persconferentie in de vergaderzaal van het departement.

brug Suriname

Dertien miljoen dollar

De brug heeft de staat dertien miljoen Amerikaanse dollar gekost en behoort tot het Dalian IV-project. De nieuwe oeververbinding zal ervoor zorgen dat de Saronbrug en de brug over de Saramaccadoorsteek minder belast worden.

[quads id=1]

Minister Pengel

Voor de laatste wordt volgens Pengel voorbereidingen getroffen om die aan te pakken. Er wordt hiervoor ondermeer een ontwerp gemaakt.

De verkeerssituatie zal vanwege de nieuwe brug worden gewijzigd. Er is ondermeer verkeersmeubilair zoals verkeerslichten geplaatst op de hoek van Van ’t Hogerhuys- en de Slangenhoutstraat om de weggebruikers in goede banen te lijden.

[quads id=1]

Video

Ook de politie zal daar de verkeersdeelnemers begeleiden.

Bekijk hier een video erover:

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DWT krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland