Weer super smerig restaurant gesloten in Paramaribo Suriname (veel foto’s)

Onhygiënisch restaurant in Paramaribo gesloten! Bestuursambtenaren van de afdeling Milieu en Gezondheidsdienst zijn op dinsdag 2 april 2019 overgegaan tot sluiting van een restaurant in het ressort Blauwgrond in Suriname.

[quads id=1]

Uitwerpselen van dieren

Bij controle is gebleken dat een aantal vergunningsvoorwaarden niet worden nageleefd. Enkele misstanden die zijn geconstateerd zijn onder andere: – Slechte hygiëne in de keuken ( met vet besmeurd), uitwerpselen van ongedierte, onafgedekt voedsel, zeer onhygiënische braadruimte.

[quads id=1]

Kledingvoorschriften

Ook het keukenpersoneel was niet gekleed  volgens de kleding voorschriften.

Foto’s

[quads id=1]

[quads id=1]
Bic Paramaribo Noordoost
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland