Vrouw overleden na ongeval te Paramaribo in Suriname (video)

overleden Suriname
Helaas is er weer een verkeersdode gevallen in Suriname. Een is vrouw het slachtoffer geworden na een aanrijding in Paramaribo. Bekijk het bericht voor meer informatie. Bekijk ook de andere foto. Sterkte

[quads id=1]

Verkeer Paramaribo

Rond 10 uur vanmorgen heeft een aanrijding met dodelijke afloop plaatsgevonden. Een vrouw die op de bromfiets was, heeft het leven gelaten op de hoek van de Thompsonstraat en de Verlengde Gemenelandsweg te Paramaribo in Suriname.

[quads id=1]

Overleden

Volgens ooggetuigen kwam de personenauto vanuit de Thompsonstraat en ging richting Van Idsingastraat. Nabij de kruising met de Verlengde Gemenelandswegte Paramaribo in Suriname heeft de autobestuurder, de bromfietser van achteren geraakt en meegesleept.

[quads id=1]

Op hetzelfde moment kwam er een Tamkas bus aangereden en schepte het slachtoffer. De politie is nog ter plaatste bezig met het onderzoek. Het aantal verkeersdoden voor dit jaar is opgelopen naar 22.

Bekijk hier de video:

Foyto van
Rogér Timpico
Ala-D Media
Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland