Telesur Suriname lijdt duizenden USD verlies door inbraak, dieven en vandalen

Telesur Suriname
Geen makkelijke tijden voor Telesur. Het Telecom bedrijf van Suriname heeft enorme verliezen geleden.

[quads id=1]

De afgelopen maanden zijn ze herhaaldelijk slachtoffer geworden van inbrekers, diefstal en vandalisme. Hopelijk heeft dit geen negatieve gevolgen voor de gebruikers. Telesur doet ook een beroep op de bevolking. Deel het met een ieder
Telesur Suriname

Telesur Suriname lijdt enorme schade door diefstal. Telesur lijdt duizenden US dollars aan schade. De telecommunicatie-infrastructuur van het bedrijf is de afgelopen maanden herhaaldelijk doelwit geweest van inbrekers, dieven en vandalen.

[quads id=1]

Dieven en vandalen

Het onrechtmatig wegnemen van noodstroom, (back-up) apparatuur, kabels en andere essentiële netwerkdelen heeft onderbrekingen in de telecommunicatie services tot gevolg. Die onderbrekingen veroorzaken op hun beurt ongerief bij de totale samenleving maar in het bijzonder bij Telesur-klanten, meldt de afdeling Corporate Communications.

[quads id=1]

Beveiliging opgevoerd

Telesur keurt elke onmaatschappelijke handeling ten strengste af maar met nadruk die handelingen die inbreuk plegen op zijn servicegarantie aan zijn klanten en zo materiële, financiële en imagoschade tot gevolg hebben. De beveiliging van de openbare telecommunicatie-infrastructuur is inmiddels opgevoerd.

[quads id=1]

Melden bij de politie

Telesur herinnert eraan dat de openbare telecommunicatie-infrastructuur kostbaar en nuttig gemeenschapsbezit is en roept de totale samenleving op, verantwoord en zuinig ermee om te gaan. In geval van vermoedelijke diefstal, inbraak of vandalisme wordt gevraagd dat aan de politie te melden via 115.

Bron: Starnieuws
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland