Smerig restaurant aan de Tweede Rijweg te Paramaribo gesloten door BOG Suriname (foto’s)

restaurant Suriname
BOG is goed bezig. Er is vandaag weer een heel vies restaurant gesloten in Suriname. Dit restaurant is aan de Tweede Rijweg te Paramaribo

[quads id=1]

Muizen poep naast de bamie. Vieze toiletten, smerige koelkasten etc. Wat ze aantroffen was zo vreselijk onhygiënisch, het restaurant moest direct sluiten. Opvallend is dat ze weer open mogen als de zaak weer schoon is. Zou BOG in zo een geval de vergunning voorgoed moeten intrekken?
Restaurant Suriname

Tijdens controle werkzaamheden heden verricht door de afdeling milieu inspektie van het B.O.G. in samenwerking met de bestuursdienst, is een zeer onhygienische situatie geconstateerd bij een restaurant aan de Tweede Rijweg. Dit restaurant werd terstond gesloten.

[quads id=1]

Alles schoonmaken

De vergunninghouder is gesommeerd alles op te ruimen en het restaurant in Suriname schoon te maken. Als na hercontrole is gebleken, dat de zaak helemaal schoon is, zal deze wederom worden opengesteld voor het publiek.

Bekijk hier de smerige foto’s:

[quads id=1]

Bron Bic Paramaribo Zuidwest
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland