Nu relax op vakantie naar Suriname met AIRFI in KLM vliegtuig

KLM vakantie Suriname
Baal jij ook soms op de vlucht van of naar Suriname die gemiddeld meer dan 8 uur duurt? KLM maakt het nu nog relaxter en makkelijker voor de vakantie gangers en passagiers

[quads id=1]

Je kunt vanaf nu namelijk op je eigen laptop, tablet of telefoon films kijken, muziek luisteren etc. Leuk toch? Dan gaan die uren zo voorbij. Bekijk het bericht voor meer informatie. En deel het met de Suriname of Nederland vakantie lovers onder ons
Vluchten naar Suriname

KLM VOORZIET ALLE BOEING 747’S VAN AIRFI. KLM biedt vanaf nu op alle Boeing 747-400’s inflight entertainment aan via AirFi. Reizigers kunnen op verre vluchten, zoals naar Suriname, op hun eigen laptop, tablet of smartphone films kijken, muziek luisteren of door tijdschriften bladeren.

[quads id=1]

Draadloos netwerk

Het Nederlandse AirFi levert boxen die aan boord een draadloos netwerk creëren, waarop passagiers met hun eigen mobiele apparaat kunnen inloggen om content te gebruiken. KLM blijft daarnaast entertainment aanbieden via de persoonlijke tv-schermen die in de stoelen zitten.

[quads id=1]

Nieuwe systemen in vliegtuig

“De kwaliteit van het huidige inflight entertainment in de Boeing 747-400’s is niet meer van het niveau dat het zou moeten zijn. Omdat de toestellen de komende jaren volledig uit de vloot verdwijnen is het investeren in nieuwe systemen niet meer rendabel. Met de routers van AirFi aan boord kunnen we de passagiers via hun eigen mobiele apparaten van hoogwaardige content voorzien”, liet COO René de Groot eerder weten.

[quads id=1]

Eigen mobieltje

KLM vliegt nog met twaalf Boeing 747-400’s. Die moeten eind 2021 allemaal zijn vervangen door modernere toestellen als de Boeing 777-300ER en Boeing 787 Dreamliner.

Geschreven door Door: Klaas-Jan van Woerkom
Bron: Luchtvaartnieuws.nl

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.