Man op vakantie naar Suriname staande gehouden op de luchthaven wegens openstaande boetes

Amsterdam Suriname
Laat dit bericht tevens een waarschuwing zijn: Een buitenlander die op vakantie kwam naar Suriname is door de politie staande gehouden op de luchthaven.

[quads id=1]

Hij had de keus: Boete betalen of de gevangenis in. Bekijk het officiële politiebericht om te lezen wat er is gebeurd en deel het met een ieder zodat ze weten dat de politie geen grappen maakt. Zorg dus dat je boete vrij bent voordat je gaat vliegen!
Vakantie Suriname

De afdeling ANRS van het Korps Politie Suriname heeft het afgelopen weekeinde een buitenlander, die op vakantie naar Suriname kwam, staande gehouden op de Johan Adolf Pengel internationale luchthaven(JAP).

De reden hiertoe was dat deze reiziger verkeersvonnissen op zijn naam had staan van begane verkeersovertredingen in het jaar 2016.

[quads id=1]

Boete van 2000

Het totale boete bedrag betrof SRD2000,- of een subsidiaire hechtenis van 76 dagen. Deze gevonniste verkeersovertreder besloot de boete te betalen om zodoende volop te kunnen genieten van zijn vakantie hier te lande.

Deze controle van de afdeling ANRS wordt bij zowel vertrekkende als aankomende passagiers uitgevoerd en geschiedt in samenwerking met de Militaire Politie Suriname die belast is met de immigratie werkzaamheden.

[quads id=1]

Alle passagiers

Verkeersdeelnemers en vertrekkende passagiers die wensen te informeren als zij een openstaande boete op hun naam hebben staan van een overtreding gepleegd is de afgelopen jaren, kunnen zich op werkdagen van 07.00u tot 11.00u begeven naar het politie bureau Latour, alwaar de voornoemde afdeling gevestigd is.

Op die afdeling zal hun de mogelijkheid worden geboden hun boete in contanten of middels het POS systeem (pinpas) te voldoen.

Ter plaatse betalen

Bij de controle op de luchthaven zullen passagiers ,die hun boete niet betaald hebben, in de gelegenheid worden gesteld om die boete ter plaatse te betalen.

[quads id=1]

De passagiers die hun boetes niet betalen zullen niet af kunnen reizen omdat zij in hechtenis genomen zullen worden.

Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland