Arrestant uit het buitenland overleden in cellenhuis Suriname

overleden Paramaribo
Er is weer een arrestant overleden in Suriname. Deze arrestant komt uit het buitenland. Hij was samen met andere landgenoten aangehouden.

[quads id=1]

De arrestant viel dood neer in het cellenhuis te Paramaribo. bekijk het officiële politiebericht voor meer informatie.  Kan het door de stress komen? Of is er iets anders gebeurd?
Cellenhuis Suriname

Arrestant overleden in cellenhuis. De 51- jarige Bulgaarse arrestant Emyll Toncheff, Kosstsdinoff is in de middag van maandag 1 april overleden.

Op maandagmiddag 1 april is de 51-jarige Bulgaarse arrestant Kosstsdinoff dood neergevallen in het cellenhuis van het politie bureau Geyersvlijt. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Kosstsdinoff vast.

[quads id=1]

Dood neergevallen

Na overleg met het Openbaar Ministerie is het ontzielde lichaam Kosstsdinoff voor obductie in beslag genomen.

Kosstsdinoff is, samen met twee andere landgenoten, in Suriname aangehouden op verdenking van Kredietkaart fraude. Deze Bulgaren maken vermoedelijk deel uit van een internationale criminele organisatie.

Criminele organisatie

Ze hebben begin vorig jaar, met behulp van valse pinpassen, geldbedragen gelicht uit ATM-machines van enkele van onze banken in Suriname.

[quads id=1]

Bij hun aanhouding dit jaar trof de politie een groot geldbedrag en een aantal pinpassen in hun bezit.
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis. FamilieNieuws is er voor en door mensen uit Suriname en Nederland