Politie Suriname kreeg bommelding binnen tijdens massa meeting in Ocer (video)

Paramaribo Suriname
Zo druk was het van de week in Ocer tijdens de massameeting van de NDP in Paramaribo. (zie video) En op dat moment kreeg de politie van Suriname een bommelding binnen.

[quads id=1]

Wat moeten ze dan? Uiteraard direct handelen. Het bleek uiteindelijk een misplaatste grap te zijn. De politie doet een beroep op de samenleving hieromtrent. Bekijk het bericht voor meer informatie en deel het met een ieder. Dit soort grappen kunnen namelijk het leven kosten van onschuldige mensen
Bommelding Suriname

Bommelding in Ocer was misplaatste grap. De politie van Munder kreeg vrijdagavond een bommelding via de Command Center bij Ocer, alwaar een massameeting van de NDP werd gehouden. De brandweer en bom squad waren ook ter plaatse aanwezig.

[quads id=1]

Vergadering verstoren

Later bleek dat iemand deze melding had gedaan, waarschijnlijk om de partijvergadering te verstoren. In verband met het onderzoek heeft Dagblad Suriname gesproken met regiocommandant van Paramaribo, Lloyd Tolud. Hij zegt dat alle dreigementen naar de gemeenschap toe altijd serieus worden genomen. Alle autoriteiten worden ingeschakeld. Het onderzoek in deze zaak duurt voort. De beller heeft de melding in het Engels doorgeven.

[quads id=1]

Loos alarm

Naar zeggen van de beller was de zogenaamde bom in de generator geplaatst. Later bleek dat dit een loos alarm was.

Paramaribo Suriname

“Valse meldingen naar de hulpdiensten kosten handenvol geld en kunnen andermans leven in gevaar brengen. Elke melding betreffende bedreiging van de nationale veiligheid die wordt door gegeven, wordt serieus behandeld.

President aanwezig

De bommelding in Ocer is ook als zodanig aangepakt. Temeer nog daar de president, de vicepresident, ministers en andere hoogwaardigheidsbekleders aldaar aanwezig waren.

[quads id=1]

Boodschap van politie Suriname

Op de burgerij wordt een beroep gedaan dit soort valse meldingen achterwege te laten. Het kost de staat scheppen geld wanneer de hulpdiensten nodeloos in actie moeten komen. Er worden daarbij prioriteiten gesteld, waar door de gemaakte keus het leven van een ander, die wel dringend hulp nodig had, in gevaar wordt gebracht”, aldus Tolud.

Gelukkig was het een valse melding. Bekijk onderstaande video om te zien hoe druk het was:

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.