Piloot drugs vliegtuig Suriname zegt dat hij USD 50.000 zou krijgen (video)

vliegtuig drugs Suriname
De piloot in de enorme drugszaak is verhoord. Zijn verklaring lijkt op een bekentenis. 488 kilo coke werd gevonden in het vliegtuig.

[quads id=1]

Hij vertelt waar het vliegtuig vandaan kwam en waar hij naartoe moest. Hij zou USD 50.000 krijgen. Dat is heel veel geld voor een gewone vlucht, of niet? Bekijk het bericht voor meer informatie.
Vliegtuig Suriname

Piloot in drugsvliegtuigzaak zou USD 50.000 ontvangen. Kantonrechter Maureen Dayala heeft maandag de 2 verdachten in de bijkans 490 kilo drugsvliegtuigzaak Suriname, te weten Dionathan M. en Harti L., gehoord.

USD 50.000

Uit het proces-verbaal van Dionathan, welke hij na zijn aanhouding bij de politie had afgelegd, blijkt dat hij voor dit succesvolle drugstransport USD 50.000 zou ontvangen.

[quads id=1]

Eindbestemming Suriname

Hij was samen met Harti vanuit Brazilië naar Venezuela vertrokken, alwaar de drugs door anderen in het vliegtuig waren geladen. Hij had een nacht daar doorgebracht en vertrok de volgende dag naar Suriname. De eindbestemming was Suriname.

vliegtuig drugs Suriname
Foto van Rakesh Nirmal

[quads id=1]

Niet landen

De piloot Dionathon verklaarde dat hem de instructies was gegeven dat wanneer hij geen mensen op de landingsbaan zou zien hij het vliegtuig niet moest landen.

Bekijk hier nogmaals de video over de drugsvangst in Suriname:

Eerdere berichten

Foto’s – Politie Suriname bevestigt verbranding 488 kilo drugs uit vliegtuig

Video – Oedit in Nederland aangehouden en wordt mogelijk in mei uitgeleverd aan Suriname ~ Drugs vliegtuig

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant

U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.