Echtpaar in Suriname tijdens nachtrust overmeesterd door gewapende rovers

politie Suriname
De rovers gingen ervandoor met sieraden, SRD 3000, Euro 200 en USD 60. Ze verraste het echtpaar tijdens hun slaap in hun woning in Suriname.

[quads id=1]

Bekijk het bericht voor meer informatie. Het lijkt erop dat ze enkele shutterglazen hebben weggehaald en zo het huis zijn binnengedrongen. Betekent dit dat het huis niet voldoende beveiligd was?
Echtpaar uit Suriname

[quads id=1]

Slachtoffers woningoverval gekneveld achtergelaten. Drie criminelen hebben maandagochtend een gewapende roofoverval gepleegd in een woning aan de Hanna’s Lustweg in Suriname. Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de daders enkele shutterglazen hebben gelicht en zich via die ontstane opening toegang tot het pand hebben verschaft.

[quads id=1]

Gekneveld achtergelaten

Op dat moment was het echtpaar in diepe rust en werd zij in hun slaap overmeesterd. De overvallers waren gewapend met messen en een met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging werd het echtpaar uit Suriname gekneveld achtergelaten. De buit betreft sieraden, SRD 3000, Euro 200 en USD 60.

Bron: Voor extra informatie hierover en overig nieuws, koop DBS krant
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.