Amrish Mankoe biedt VP zijn excuus aan na onsmakelijk incident tijdens Phagwa in Suriname video

VP Suriname

Na het voorval op het sportveld van KD waarbij de vicepresident van de Republiek Suriname Z.E. Michael Ashwin Adhin op 21 maart 2019 beledigd werd, heeft Amrish Mankoe een gesprek met de vicepresident, Michael Ashwin Adhin geïnitieerd.

[quads id=1]

Mankoe achtte het noodzakelijk om naar aanleiding van zijn aandeel bij het gebeuren op het voetbalveld op 21 maart 2019 zijn verontschuldigingen persoonlijk aan te bieden.

[quads id=1]

De vicepresident heeft deze verontschuldigingen in bijzijn van derden op het Kabinet van de vicepresident op 1 april 2019 geaccepteerd. De vicepresident van Suriname is goed gestemd dat Mankoe deze positieve stap heeft genomen en hoopt ook dat anderen hieruit lering zullen trekken.

[quads id=1]

Partijen hebben middels een handdruk en een goed gesprek de plooien gladgestreken.

VP SurinameDe vicepresident zal de strafklacht tegen Mankoe hierna ook intrekken. De zaak is hiermee afgedaan en partijen hebben besloten om hierna verder een persstilte te hanteren.

Bekijk hier nogmaals de video: Let op. De video bevat krachttermen.
Wat vinden jullie daar nou van?

Eerdere berichten:

VP van Suriname reageert op onsmakelijk incident tijdens Phagwa video


Bron: De Boodschap
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.